Nieuws

over ons bedrijf, activiteiten en evenementen.

2 jaar garantie op alle SIP-professional machines!

MAAIEN MET SIP IS DE BESTE PRIJS-KWALITEITSTIP!

SIP is een kwaliteitsmerk uit Slovenië (ligt juist naast Oostenrijk), die marktleider is in Zuid-Europa en o.a. componenten produceert voor Pöttinger en Krone. Door hun hoge capaciteit en hun robuuste bouw zijn ze zeer betrouwbaar om in korte tijd de oogst perfect binnen te halen.

distribution network

De firma Cnudde BVBA is reeds 25 jaar importeur en levert zonder tussenhandel rechtstreeks van de de fabriek naar de eindgebruiker. Dit heeft een prijsvoordeel van gemiddeld 25% t.o.v. de meer bekende merken.

Omdat SIP in België minder bekend en nochtans topkwaliteit is, geeft firma CNUDDE BVBA, op alle SIP-professional machines 2 jaar garantie.

SPIDER 815I8 HSkl

Back to top