Service

Klantenservice

Wat een tractorbedrijf onderscheidt, zijn de mensen die er werken. Het draait om de kwaliteit van hun kennis en vaardigheden. De persoonlijke benadering van ons vriendelijk en vakkundig personeel, geven u een vertrouwd gevoel. Onze mensen geven u door hun dienstverlenende inslag een beetje het “thuisgevoel” en dat is net zo belangrijk als het vakmanschap. Klanten komen daardoor keer op keer terug. Daar zijn we trots op, onze grote klantentrouw. Elke tevreden klant geeft weer een stukje toekomst en we blijven ons voor u bewijzen.

Magazijn

Wij hebben steeds een grote voorraad onderdelen in huis waaronder alle onderdelen voor uw tractoren en landbouwmachines. Indien er een specifiek onderdeel nodig is dat toch niet ter beschikking ligt, hebben wij een overeenkomst met onze toeleveranciers dat het onderdeel binnen de 24 uur (d.m.v. nachtlevering) bij ons op de plank ligt. De klant kan rechtstreeks de goederen afhalen aan de toonbank bij het magazijn.

Garanties en service

Voor planning, service  en garanties kan men terecht bij Jonas. Vanuit zijn centraal gelegen bureau kan hij, via zijn computer, een diagnose stellen van elke tractor die in de werkplaats aanwezig is.

Werkplaats

Onze werkplaats is uitgerust met moderne machines en gereedschap. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen zodat wij altijd snel de juiste diagnose kunnen stellen en een snelle service kunnen garanderen. Wij beschikken o.a. over een volautomatisch airco-onderhoudstoestel en laptop-diagnose van Deutz-Same tractoren.

Bijscholing

Door de snelle technologische vooruitgang is het noodzakelijk steeds bij te scholen. Ook is het van belang om onze servicemonteurs steeds te updaten zodat ze snel de juiste conclusie kunnen trekken betreffende specifieke problemen.

Testbank

Om de tractor uitvoerig te kunnen testen alvorens af te leveren werd er een testbank tot 400pk aangeschaft, volledig computergestuurd met een testrapport waarop alle testgegevens vermeld staan.

Reinigingsruimte

Om de tractor te reinigen werd een aparte binnenruimte voorzien. De reiniging gebeurt d.m.v. regenwater en de afvoer van het vuile water wordt eerst opgevangen en daarna gezuiverd via een olieafscheider. Alsook gebruiken wij uitsluitend biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen.

Servicewagens

Onze servicewagens zijn voorzien van een compressor, werkbank, hydraulische krik, las- en stroomgenerator, enz. Dit stelt ons in staat de meeste herstellingen ter plaatse uit te voeren. Indien het probleem niet ter plaatse kan verholpen worden, is er nog altijd de mogelijkheid om de tractor te transporteren met onze eigen vrachtwagen.

Transport

Wij hebben een vrachtwagen voor depannages en voor levering aan huis van alle nieuwe tractoren of machines.
Het is een vrachtwagen met MTM 26 ton en een laadvermogen van 9m, uitgerust voor gelijktijdig vervoer van twee tractoren tot 180pk.

Keuring

Elke nieuwe tractor en aanhangwagen wordt eerst door ons gekeurd vooraleer hij geleverd wordt. De tractor wordt gecontroleerd op papieren, chassisnummer, bandenmaat, lichten, speling op voor- en achteras, en gewogen.

Back to top