Giant-wiellader

Bent u op zoek naar een betrouwbare Giant-wiellader of een flexibele Giant-kniklader? Bij Cnudde BV in Eksaarde vindt u wat u nodig hebt. Onze selectie van Giant combineert kracht met wendbaarheid, waardoor ze perfect zijn voor een breed scala aan taken. Van landbouw tot bouwprojecten, een Giant-wiellader of Giant-kniklader biedt de efficiëntie en duurzaamheid die u zoekt.

De voordelen van Giant voor uw knik- en wiellader

Giant staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige knik- en wielladers. Hier zijn enkele voordelen die u kunt verwachten wanneer u voor een Giant uit ons assortiment kiest:

Giant meest verkochte merk van België

Als hoofddealer van Giant in België heeft Cnudde BV altijd de meest courante modellen van knikladers en verreikers op stock of in bestelling. Dit zorgt ervoor dat we een snelle beschikbaarheid kunnen garanderen, in tegenstelling tot de gebruikelijke 12 maanden levertermijn.

Maximale hefkracht, minimaal gewicht

Giant is enorm populair bij verhuurfirma’s en tuinaanleggers die op zoek zijn naar een maximale hefkracht in een compacte tractor die nog steeds vervoerbaar is met een remorque, met een gewicht van minder dan 2500kg. Bovendien is er een leasingaanbod mogelijk met verlengde garantie.

Voor elke toepassing de juiste machine

Naast de grote verreiker GT5084, besteedt Cnudde BV ook aandacht aan de kleinere SK252D, met legio toepassingen. Giant knikladers en bulldozers staan algemeen bekend om hun grotere hefvermogens vergeleken met andere merken van vergelijkbare afmetingen of modellen.

Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring met dit merk, kunnen wij een onevenaarbare service aanbieden, inclusief herstellingen ter plaatse, keuringen en een grote voorraad aan onderdelen.

13 producten Matching:
Select View:

Heet u vragen of heeft u hulp nodig?

Contacteer ons voor meer informatie

Overweegt u een investering en wilt u een nieuwe tractor kopen? Aarzel niet om contact op te nemen met ons, een ervaren dealer in landbouwvoertuigen. Bel ons op + 32 9 355 56 29 of stuur een e-mail naar info@garagecnudde.be. Of u ons nu telefonisch of via e-mail benadert, er is altijd iemand in de buurt om zo snel mogelijk te antwoorden op al uw vragen. Of kom gewoon langs bij ons in Eksaarde. Wij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij de keuze van uw nieuwe Giant-wiellader of Giant-kniklader. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

Vraag offerte
offerte voor Giant-wiellader
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Back to top