Aanhangwagens voor tractoren

De aanhangwagens voor tractoren in ons aanbod garanderen kwaliteit en duurzaamheid. Cnudde BV in Eksaarde biedt een breed assortiment aan hoogwaardige aanhangwagens voor tractoren, ontworpen om aan al uw landbouw- en transportbehoeften te voldoen. Onze producten zijn het resultaat van zorgvuldig geselecteerde partnerships met topfabrikanten, waardoor we u alleen het beste van het beste kunnen bieden.

Pronar
Cnudde BV heeft als enige Belgische Pronar importeur alle types Pronar haakarmen op stock waarvan we gemiddeld 50 tot 60 per jaar verkopen over heel België. Topkwaliteit + sterke constructie, goede standaard uitrusting en scherpe prijs!
Herculano
Sinds 2015 zijn wij Belgische importeur van Herculano. Met deze leverancier werken we al het langst. De landbouwwagens van Herculano zijn internationaal gekend om hun solide bouw en topkwaliteit aan een scherpe prijs. 
Bicchi
Cnudde BV is Belgische importeur van Bicchi (made in Italië). De Bicchi diepladers, wipkarren hebben een volledig vlakke vloer die hydraulisch achteruit kantelt zodat men gemakkelijk een rupskraan, kniklader, tractor of meerdere voertuigen kan oprijden.

De voordelen van onze aanhangwagens voor tractoren

Als ervaren dealer in landbouwvoertuigen begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en veelzijdigheid in aanhangwagens voor tractoren. Onze aanhangwagens zijn ontworpen om een brede waaier aan ladingen veilig te vervoeren, van landbouwproducten tot bouwmaterialen. De haakarmen van Pronar bieden ongeëvenaarde flexibiliteit en gemak bij het laden en lossen. Daarnaast zorgt een dieplader achter een tractor van Bicchi voor een soepel transport van zwaar materieel, wat onze aanhangwagens een essentiële aanvulling maakt op uw tractor.

40 producten Matching:
Select View:

Heet u vragen of heeft u hulp nodig?

Neem vandaag nog contact op

Bent u klaar om de efficiëntie van uw landbouwactiviteiten naar een hoger niveau te tillen met een van onze aanhangwagens voor tractoren? Bel ons op + 32 9 355 56 29 of stuur een e-mail naar info@garagecnudde.be voor meer informatie of kom meteen langs op ons bedrijf in Eksaarde. Er is altijd iemand van ons deskundige team in de buurt om meteen te antwoorden op al uw vragen. Of u nu advies nodig heeft over de beste aanhangwagen voor uw behoeften of interesse heeft om een nieuwe tractor te kopen, wij staan klaar om u te helpen met gepersonaliseerd advies en ondersteuning.

Vraag offerte
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Back to top