Compacte tractoren

Cnudde BV uit Eksaarde biedt een uitgebreid assortiment aan krachtige, veelzijdige compacte tractoren die speciaal zijn ontworpen om te voldoen aan de diverse eisen van de moderne tuinbouw en kleinschalige landbouw. Onze compacte tractoren, waaronder de handige HST-tractor en de sterkste tuinbouwtractor, combineren geavanceerde technologie met gebruiksgemak, waardoor ze ideaal zijn voor een breed scala aan taken.

Hefvermogen 40% meer dan andere merken
Dankzij de vele voordelen van de Zuid-Koreaanse machines en het succes van de verkoop, telt Cnudde BV het hoogste aantal inschrijvingen in België bij de DIV voor voertuigen minder dan 50 pk met hydrostatische aandrijving. Bij vergelijkende studies haalden TYM minitractoren tot 40% meer hefvermogen als sommige andere concurrerende merken.
Vrouwvriendelijkste tractor
HST of hydrostaat biedt vele voordelen ten opzichte van handgeschakeld. Bijvoorbeeld een handgeschakelde tractor heeft niet altijd de juiste versnellingen om in alle werk omstandigheden de juiste snelheid te hebben. Alleen al voor het gebruiksgemak wordt deze HST tractor veel door vrouwen gekocht. Gewoon “gaze geven” zoals we op z’n Lokers zeggen.
Gemakkelijk wendbaar
TYM tuinbouwtractor hebben de sterkste aandrijflijn en vooras op de markt en monteren zij de betere kwaliteits motoren van Yanmar. Een TYM hydrostaat tractor met frontlader is daarbij veel wendbaarder en bedient zich veel gemakkelijker dan een handgeschakelde tractor met frontlader.

De compacte tractoren in ons aanbod

Onze compacte tractoren staan bekend om hun superieure prestaties en betrouwbaarheid. Dankzij de vele voordelen van de Zuid-Koreaanse machines en het succes van de verkoop, telt Cnudde BV het hoogste aantal inschrijvingen in België bij de DIV voor voertuigen minder dan 50 pk met hydrostatische aandrijving. Bij vergelijkende studies haalden minitractoren van TYM tot 40% meer hefvermogen als sommige andere concurrerende merken.

Een HST-tractor of hydrostaattractor biedt vele voordelen ten opzichte van handgeschakeld. Een handgeschakelde tractor heeft bijvoorbeeld niet altijd de juiste versnellingen om in alle werkomstandigheden de juiste snelheid te hebben. Alleen al voor het gebruiksgemak wordt deze HST-tractor veel gekocht. Gewoon “gaze geven” zoals we op z’n Lokers zeggen.

De tuinbouwtractoren van TYM hebben de sterkste aandrijflijn en vooras op de markt en zijn uitgerust met hoogwaardige Yanmar-motoren. Een HST-tractor met frontlader is bovendien veel wendbaarder en eenvoudiger te bedienen dan een handgeschakelde tuinbouwtractor met frontlader, wat ze tot een ideale keuze maakt voor uiteenlopende werkzaamheden.

6 producten Matching:
Select View:

Heet u vragen of heeft u hulp nodig?

Ontdek uw ideale kleine tractor

Bent u geïnteresseerd om een nieuwe tractor te kopen? Bel ons op + 32 9 355 56 29 of stuur een e-mail naar info@garagecnudde.be. Er is altijd iemand in de buurt om meteen te antwoorden op al uw vragen! Ons deskundige team staat klaar om u te helpen de perfecte compacte tractor of tuinbouwtractor met HST te vinden die aansluit bij uw specifieke behoeften. Wist u dat wij ook andere aanhangwagens verkopen, zoals een praktische mestwagen? Kom langs en ontdek vandaag nog ons aanbod en maak de stap naar efficiënter en comfortabeler werken op uw land.

Vraag offerte
offerte voor Compacte tractoren
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
Back to top